OVER ONS

Wie is Stylinghome?

Van jongs af aan was ik altijd al bezig met de indeling van mijn ouderlijk huis en had ik een ruime interesse in de bouwtekeningen die mijn vader als bouwkunde docent mee naar huis nam. Ook het opknappen van klein meubilair en zoeken naar bijzondere items heeft altijd mijn interesse gehad. Toch heeft het een tijd geduurd voordat ik er echt wat mee ben gaan doen. Na het behalen van mijn textiel diploma ben ik eerst in de modebranche gaan werken. Daarna kwam ik in de B2B en B2C retail terecht waar ik als executive assistent werkzaam was. Toch ben ik altijd creatief bezig gebleven en heb ik in 2012 mijn diploma interieurontwerper behaald en heb ik Stylinghome opgericht. Vanaf 2020 ben ik professioneel verder gegaan. Wij geven advies bij een verbouwing, nieuwe indeling of interieur van uw woning of werkruimte, verkoopstyling en ontwerpen een persoonlijk en comfortabel interieurplan. Hierbij staan de persoonlijke wensen en smaak van de klant centraal.

Wij adviseren bij de keuze voor indeling, kleur, meubels, materialen, accessoires en verlichting en kunnen advies geven bij verbouwingsplannen. Het ontwerp wordt door middel van deze criteria ingevuld en de ruimte(s) zo optimaal mogelijk benut.  De gewenste situatie (wonen/kantoor) wordt vertaald in een restyling of interieurplan conform gemaakte afspraken.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak om uw woonwensen te bespreken met Stylinghome.

De stijl van Stylinghome:

Stylinghome onderscheidt zich door de comfortabele, eigentijdse indeling en inrichting, waar de persoonlijkheid van de klant duidelijk in terug te vinden is. Indien gewenst en mogelijk maken we gebruik van bestaande en aanwezige materialen en meubelen en weten deze te vertalen naar een geheel nieuwe indeling en inrichting passend bij de klant. Unique items of persoonlijke schatten mogen hier niet in ontbreken en maken de persoonlijke touch aan uw interieur compleet. Wij adviseren ook waar nieuwe materialen en meubels het best gekocht kunnen worden of gaan mee met de shopsessie. Uiteraard is advies op maat ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.