Stylinghome

Een korte kennismaking...

Van jongs af aan was ik altijd al bezig met de indeling van mijn ouderlijk huis en had ik een ruime interesse in de bouwtekeningen die mijn vader als bouwkunde docent mee naar huis nam. Ook het opknappen van kleine meubels en het zoeken naar bijzondere items heeft altijd mijn interesse gehad. Toch heeft het een tijd geduurd voordat ik er echt wat mee ben gaan doen. Na het behalen van mijn textiel diploma ben ik eerst in de modebranche gaan werken. Daarna kwam ik in de B2B en B2C retail terecht waar ik als executive assistent werkzaam was. Toch ben ik altijd creatief bezig gebleven en heb ik in 2012 mijn diploma interieurarchitect behaald en heb ik Stylinghome opgericht. Vanaf 2020 ben ik professioneel verder gegaan. Ik geef advies bij een verbouwing, nieuwe indeling of interieur van uw woning of werkruimte, doe de verkoopstyling en ontwerp een persoonlijk en comfortabel interieurplan. Hierbij staan de persoonlijke wensen en smaak van de klant centraal.

Ik adviseer bij de keuze voor indeling, kleur, meubels, materialen, accessoires en verlichting en kan advies geven bij verbouwingsplannen. Het ontwerp wordt door middel van deze criteria ingevuld en de ruimte(s) zo optimaal mogelijk benut. De gewenste situatie (wonen/kantoor) wordt vertaald in een restyling of interieurplan conform gemaakte afspraken.

Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak om uw woonwensen te bespreken met mij.

De stijl van Stylinghome

Stylinghome onderscheidt zich door de comfortabele, eigentijdse indeling en inrichting, waar de persoonlijkheid van de klant duidelijk in terug te vinden is. Indien gewenst en mogelijk worden bestaande en aanwezige materialen en meubelen gebruikt en weten deze te vertalen naar een geheel nieuwe indeling en inrichting passend bij de klant. Unique items of persoonlijke schatten mogen hier niet in ontbreken en maken de persoonlijke touch aan uw interieur compleet. Ik gebruik hiervoor meestal natuurlijke, aardse, warme tinten en materialen. Stylinghome adviseert ook waar nieuwe materialen en meubels het best gekocht kunnen worden of gaat mee met de shopsessie. Uiteraard is advies op maat ook mogelijk.

Sabine te Veldhuis