Stylinghome

Bio

Na het behalen van mijn mode & textiel diploma ben ik in de modebranche gaan werken. Daarna kwam ik in de online retail terecht. Toch ben ik ook altijd creatief bezig geweest en heb ik mijn diploma voor binnenhuisarchitect behaald. Dat was het moment om met Stylinghome te starten. Inmiddels jaren en vele opdrachten verder durf ik wel te zeggen dat ik een ervaren specialist ben. 

Ik geef advies voor de keuze van een nieuwe indeling, kleuren, meubels, materialen, accessoires en verlichting en bij verbouwingsplannen. Het ontwerp wordt aan de hand van de wensen en eisen ingevuld en de ruimte zo optimaal mogelijk benut. De ruimte wordt omgetoverd in een restyling of interieurplan welke past bij jou en het huis.

Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak om jouw woonwensen te bespreken met mij.

De stijl van Stylinghome

Ik werk graag met natuurlijke, warme tinten & materialen zoals hout, marmer, wol, linnen, graniet, bamboe, rotan en kantoen in combinatie met de luxere materialen. Mijn stijl is het best te beschrijven als de natural chique style. De kleuren beige, wit, bruin en zwart combineer ik vaak met één of meerdere accentkleuren en prachtige rijke materialen. Ik maak een tijdloze indeling en inrichting, waar jij je jaren prettig bij zult voelen. Indien gewenst en mogelijk worden bestaande en aanwezige materialen en meubelen gebruikt in een geheel nieuwe indeling en inrichting passend bij jouw wensen. Unique items mogen hier niet in ontbreken en maken de persoonlijke touch van jouw interieur compleet. Zo wordt elk project echt wel anders en voor jou op maat gemaakt.

Sabine te Veldhuis Interieuradvies, ontwerp & styling